Головна Новини Світ Європа У Німеччині невідомі вкрали дорогу (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині невідомі вкрали дорогу (ФОТО)

У німецькому місті зловмисники викрали 300 квадратних метрів дороги

18 січня 2022, 12:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Німеччині правоохоронці проводять розслідування за фактом крадіжки дороги. Про це пише видання Polish News.

У Німеччині невідомі вкрали дорогу (ФОТО)

Поліція. Фото: Pixabay

Інцидент стався у місті Циттау, яке розташоване в землі Саксонія. Повідомляється, що на місцевій вантажній станції невідомі правопорушники украли близько 60 тонн бруківки з дороги.

Помітивши зникнення, співробітники залізничного оператора Deuthsche Bahn звернулися по допомогу до поліції. Вони розповіли, що від дороги на території 300 квадратних метрів лишився лише пісок.

За даними правоохоронців, для скоєння крадіжки злочинці використали екскаватор, а награбоване вони вивозили на вантажівках.

Завдані збитки оцінили у 30 тисяч євро.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що

У Німеччині невідомі вкрали дорогу (ФОТО) - фото 2

Фото: polishnews.co.uk

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Канаді чоловік розбагатів за два походи до магазину. 43-річному місцевому жителю вдалося стати володарем двох виграшних карток лотереї. Загальна сума виграшів становила понад 180 тисяч доларів. За словами щасливчика, він був такий шокований, що спочатку навіть не повірив у те, що відбувається.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у Сполучених Штатах Америки невідомий чоловік відкрив вогонь по відвідувачах концерту. Внаслідок пригоди постраждали, як мінімум шестеро людей. Вони отримали поранення різного ступеня тяжкості та були евакуйовані. За інформацією медиків, стан одного з пацієнтів оцінили як критичний. Поліціянти вже розпочали розслідування злочину. Очевидці кажуть, що зловмисник стріляв із пістолета.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини