Головна Новини Світ Європа У Норвегії напівроздягнений росіянин бігав із ножем за перехожими: злочинця застрелили (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Норвегії напівроздягнений росіянин бігав із ножем за перехожими: злочинця застрелили (ФОТО)

В Осло поліцейські відкрили вогонь по озброєному чоловікові

9 листопада 2021, 19:21
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У столиці Норвегії озброєний чоловік нападав на перехожих. Про це пише видання "Кореспондент".

У Норвегії напівроздягнений росіянин бігав із ножем за перехожими: злочинця застрелили (ФОТО)

Чоловік бігав за перехожими з ножем. Фото: Pixabay

Як стало відомо, пригода сталася сьогодні, 9 листопада у місті Осло. Правоохоронцям надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць напівроздягнений чоловік із ножем бігає за перехожими.

Прибувши на місце подій поліціянти спробували зупинити зловмисника, збивши його на автомобілі. Після цього по невідомому відкрили вогонь із табельної зброї.

Правопорушник отримав кульове поранення та був госпіталізований медиками. Від отриманих травм чоловік помер у стінах лікарні.

Наразі поліційні встановлюють мотиви нападу. Як зазначається у статті, нападником був громадянин Росії. Зазначається, що раніше чоловік уже притягувався до відповідальності за аналогічний злочин до Осло. Його було засуджено до примусової психіатричної допомоги.

У Норвегії напівроздягнений росіянин бігав із ножем за перехожими: злочинця застрелили (ФОТО) - фото 2

Фото: кадр із відео

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що у Польщі трагічно загинули двоє громадян України. Мікроавтобус, у салоні якого було четверо людей, злетів з дороги і врізався в дерево. Транспортний засіб отримав настільки серйозні пошкодження, що рятувальникам довелося звільняти постраждалих за допомогою спеціальних інструментів. Двоє українців загинули від одержаних трав. Їхню смерть підтвердили в МЗС України.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у столиці Чехії було вбито українця. В одному з клубів міста чоловік ударив по обличчю охоронець. Потерпілий упав на підлогу і забився головою. Медики діагностували у нього набряк головного мозку. За життя чоловіка лікарі виборювали протягом місяця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини