Головна Новини Світ Європа У Польщі 11-річний хлопчик став свідком жорстокого вбивства усієї його родини
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі 11-річний хлопчик став свідком жорстокого вбивства усієї його родини

У Польщі під час сімейного застілля сталася трагедія

29 листопада 2021, 19:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі чоловік скоїв вбивство на очах свого сина. Про це повідомляє RMF24.

У Польщі 11-річний хлопчик став свідком жорстокого вбивства усієї його родини

Поліція. Фото: Pixabay

Інцидент стався у польському місті Щецин, що на північному заході країни. Повідомляється, що під час сімейного застілля з нагоди дня народження між його учасниками на ґрунті ревнощів стався конфлікт.

У ході сварки 45-річний місцевий житель взяв ножа та завдав смертельних поранень своїй 63-річній тещі. Крім того, зловмисник тяжко поранив свою дружину. Постраждалу було госпіталізовано медиками, які прибули на місце подій, проте загинули від отриманих травм у стінах лікарні.

Після скоєння злочину зловмисник наклав на себе руки. Все це відбувалося на очах 11-річного хлопчика, який і звернувся по допомогу до правоохоронців.

На цей момент за цим фактом розпочато розслідування.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Індії сталася смертельна ДТП. Мікроавтобус врізався в вантажний автомобіль, що стоїть. Внаслідок пригоди 18 людей загинули на місці. Ще кількох громадян було травмовано. Медики доправили постраждалих до лікарень. На місце подій поспішили правоохоронці. За попередніми даними, причиною трагедії могло стати необережне водіння. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що у США чоловік випадково вбив свою маленьку дочку. Вони разом вирушили на полювання. Під час неї чоловік випадково вистрілив із рушниці у дитину. Дівчинка отримала серйозні поранення та померла у стінах медичного закладу. Співробітники правоохоронних органів розпочали розслідування. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини