Головна Новини Світ Європа У Польщі молодик відлупцював священника: що його розлютило
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі молодик відлупцював священника: що його розлютило

У Польщі молодик побив священника через зауваження

10 грудня 2021, 10:22
Поділіться публікацією:

У Польщі молодик побив священника через зауваження. Поляка затримали, виявилося, що він п'яний як чіп. Про це повідомляє місцеве видання polsatnews.

У Польщі молодик відлупцював священника: що його розлютило

Поляк побив священика, фото з відкритих джерел

Відомо, що 18-річному жителю Ленчни священник зробив зауваження щодо розпиття алкоголю на території церкви. Однак юнак розлютився й накинувся на священнослужителя з кулаками й вдарив в обличчя. Про побиття священника в одній із парафій у Ленчні до поліції заявила черниця. Дзвінок надійшов близько 22 години.

Жінка розповіла, що помітила нетверезого юнака, який себе непристойно поводив й вживав алкоголь. Тоді вона розповіла священнику. Коли той вийшов  до молодика і сказав не вживати алкоголь. Молодик вдарив священника в обличчя й почав кричати погрози фізичної розправи над служителем церкви. Священник зайшов у приміщення будинку священника й зачинився там, однак молодик бив ногою двері, погрожував священнику, а потім втік.

Поліціянти виїхали на місце події й швидко розшукали нападника. Молодика помістили в камеру. Після перевірки його на рівень алкоголю в крові, з’ясувалося, що в його організмі було більше одного проміле алкоголю. Юнака залишили у відділенні поліції. Які санкції до нього застосують невідомо. Поліціянти встановлюватимуть обставини інциденту в церкві.

Відомо, що в листопаді 2021 року 18-річного юнака заарештували за те, що він розбив скло у вікнах ризниці та знищив абажури в парафії св. Марії Магдалини в Ленчні. Тоді він також понищив плакати біля входу до парафіяльного будинку костелу св. Барбара.

Як повідомляв портал "Коментарі", відомо скільки мігрантів загинуло на кордоні Польщі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини