Головна Новини Світ Європа У Польщі під час затримання поліцією помер українець: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі під час затримання поліцією помер українець: подробиці

У місті Скерневіце поліціянти надягли на українця наручники, але той знепритомнів і помер.

4 грудня 2021, 21:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі помер громадянин України. Про це пише видання Wiadomosci, посилаючись на правоохоронні органи.

У Польщі під час затримання поліцією помер українець: подробиці

Поліція. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 3 грудня, у польському місті Скерневіце, що у Лодзинському воєводстві країни. За даними видання, 38-річний українець напав на жінку на автобусній зупинці. Чоловік ударив свою жертву ціпком, а також погрожував іншим людям.

На місце подій прибули правоохоронці. Було ухвалено рішення про затримання зловмисника. Правоохоронці одягнули на чоловіка наручники і хотіли доставити його в ділянку, проте через короткий проміжок часу той почав важко дихати і знепритомнів.

Медики намагалися допомогти українцеві, але за годину він помер. В цей час за цим фактом розпочато розслідування. У статті наголошується, що поліціянти заявили, що не застосовували чинності до затриманого.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що в Німеччині поліціянти виявили одразу п'ять трупів у житловому будинку. Правоохоронці прибули на місце подій після того, як отримали повідомлення від місцевого жителя, який вважав дивним те, що його сусідів не було видно протягом довгого часу. Згідно із заявою правоохоронців, померлих громадян було вбито.

Також портал "Коментарі" писав про те, що в Ізраїлі військовий літак здійснив аварійну посадку. Пригода сталася під час того, як борт виконував тренувальний політ. Як виявилося, у винищувача виникли проблеми з шасі. Пілотам довелося посадити повітряне судно на два із трьох коліс. Внаслідок події ніхто не отримав серйозних травм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини