Головна Новини Світ Близький Схід Ізраїльський винищувач F-15I здійснив складну аварійну посадку: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїльський винищувач F-15I здійснив складну аварійну посадку: що сталося

Під час виконання тренувального польоту в одного з винищувачів F-15I виникли проблеми з шасі

3 грудня 2021, 20:12
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Ізраїлі військові пілоти були змушені здійснити аварійну посадку винищувача. Про це пише видання IDF.

Ізраїльський винищувач F-15I здійснив складну аварійну посадку: що сталося

Винищувач. Ілюстрація: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався на півдні Ізраїлю. Повідомляється, що під час виконання тренувального польоту в одного зі винищувачів F-15I виникли проблеми з шасі. Пілоти повітряного судна не змогли усунути неполадку у повітрі і їм довелося зробити складну аварійну посадку. Літак сів на двох із трьох коліс шасі.

Внаслідок аварії літальний апарат отримав механічні пошкодження та був відправлений на техобслуговування. Зазначається, що життю екіпажу нічого не загрожує. Вони не отримали серйозних травм, але були відправлені до шпиталю для проведення огляду.

На цей момент всі польоти даної моделі винищувача були зупинені до з'ясування обставин інциденту. Розпочато розслідування.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в Сальвадорі зазнав аварії військовий літак, на борту якого знаходився син міністра оборони країни. Повітряне судно звалилося в районі Ла-Пунтілья. На місці авіакатастрофи було виявлено тіла членів екіпажу. За цим фактом проводиться розслідування. Повідомляється, що борт шукав яхту, що днями зникла в морі. Докладно про це читайте в нашій статті.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Італії за невідомих обставин загинула громадянка України. Її бездиханне тіло виявили правоохоронці. Вони приходили до неї додому, щоб доставити судовий документ. Наразі поліціянти розглядають кілька версій, у тому числі і про вбивство. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини