Головна Новини Світ Європа У Польщі п'яний українець керував міським автобусом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі п'яний українець керував міським автобусом

У нього в крові було виявлено одне проміле алкоголю

4 вересня 2021, 19:13
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі затримали громадянина України. Про це повідомляє видання Кореспондент.

У Польщі п'яний українець керував міським автобусом

Поліція. Фото з відкритих джерел.

Як стало відомо, в польському місті Валбжих українець керував міським автобусом в стані алкогольного сп'яніння. Повідомляється, що 46-річний чоловік, який перевозив пасажирів на одному з міських маршрутів був затриманий під час ранкової перевірки тверезості водіїв. У нього в крові було виявлено одне проміле алкоголю.

Суд визнав українця винним, і прийняв рішення позбавити його водійських прав на три роки. Крім цього чоловік буде змушений заплатити штраф у розмірі десяти тисяч злотих.

Відзначається, що даний громадянин України вже протягом довгого часу працював в Польщі і раніше ніколи не потрапляв в такі ситуації.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Польщі загинув громадянин України, якого затримали співробітники правоохоронних органів. Чоловік заснув п'яним в автобусі і був доставлений у витверезник. Там він почав агресивно поводитися — кусати і бити правоохоронців. Порушника зв'язали ременями, а після цього він почав синіти і помер. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Угорщині загинула українка. Вона брала участь у веломарафоні під назвою North Cape 4000. 38-річна велосипедистка рухалася в нічний час доби по автодорозі неподалік від озера Балатон. Вона була збита водієм легкового автомобіля, який рухався по зустрічній смузі. Від отриманих травм потерпіла померла на місці. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини