Головна Новини Світ Європа У Польщі сталося вбивство: поліція затримала українця
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі сталося вбивство: поліція затримала українця

Слідство у справі про ножове поранення триває

8 листопада 2021, 13:30
Поділіться публікацією:

У Плоцьку до лікарні госпіталізували українця з раною шиї. Чоловік помер від крововтрати та глибокої рани артерії. Про це повідомляє "Польське радіо".

У Польщі сталося вбивство: поліція затримала українця

Слідство веде прокуратура, фото з відкритих джерел

Відомо, що трагедія сталася на вул. Яховича вночі. До поліції звернулися місцеві поляки та повідомили про те, що на одній із вулиць міста, на тротуарі, лежить молодий чоловік. Вдарив ножем його земляк — 32-річний громадянин України. Сварка із застосування холодної зброї між українцями виникла 6 листопада вночі. Потерпілого відвезли на "швидкій" до лікарні, однак врятувати йому життя медикам не вдалося.

Розтин 33-річного чоловіка було проведено в неділю, але результати поки не відомі.

За словами окружної прокурорки Плоцька Малґожати Оркішевської, у затриманого були особисті причини його вчинку. слідство в справі розпочато й триває. Однак у рамках кримінальної справи затримали двох людей. Одного з них 8 листопада допитували  потім відпустили, чоловік проходитиме в справі як свідок.

Обвинувачення ж висунуто 32-річному українцю, йому інкримінують статтю 148 пункт 1 Кримінального кодексу Польщі (вбивство). Якщо його провину буде доведено в суді, йому загрожує до восьми років в польській в'язниці.

У поліції не надають інформації про особисті дані вбитого та затриманого. В рамках провадження призначено ряд додаткових судово-медичних експертиз для встановлення тяжкості тілесного ушкодження та інші.

Наразі суд у Плоцьку обиратиме українцю запобіжний захід.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Польщі співробітників правоохоронних органів підозрюють у завданні тілесних ушкоджень громадянину України. В одному з воєводств прокуратура розслідує справу про перевищення повноважень. Заявник стверджував, що його вивезли до лісу й лупцювали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини