Головна Новини Світ Європа У Польщі поліцейські побили громадянина України - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі поліцейські побили громадянина України - ЗМІ

Чоловік заявляє, що польські правоохоронці вивезли його до лісу

5 листопада 2021, 16:52
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі співробітників правоохоронних органів підозрюють у побитті громадянина України. Про це пише видання "Кореспондент".

У Польщі поліцейські побили громадянина України - ЗМІ

Поліція. Фото: Pixabay

Районна прокуратура польського міста Млава, що у Мазовецькому воєводстві розслідує справу про зловживання владою двома правоохоронцями.

Як стало відомо, інцидент стався у вересні цього року. За інформацією видання, поліціянти отримали повідомлення про порушення громадського порядку на одній із міських вулиць. Прибувши на місце подій, вони виявили, що між кількома людьми стався конфлікт. Порушники штовхалися та голосно кричали.

Правоохоронці здійснили перевірку документів та виписали штрафи. Пізніше один з учасників подій звернувся до поліції та повідомив про те, що поліційні затримали його безпідставно, вивезли до лісу та побили.

У статті зазначається, що на цей момент співробітників усунули від виконання своїх службових обов'язків. Проводиться розслідування. Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у польському місті Валбжиха господар одного з барів напав на українця. Причиною конфлікту між двома чоловіками нібито стало те, що українець не захотів платити гроші за вхід. Якоїсь миті правопорушник штовхнув свого опонента і той упав обличчям на скляні двері. Уламки встромилися потерпілому прямо в обличчя. Потерпілого госпіталізували та надали медичну допомогу, проте око українцю не вдалося врятувати.

Також "Коментарі" писали про те, що на польському пункті пропуску з Білоруссю стався вибух. Митники перевіряли транспортний засіб та розкрили люк, де могли бути заховані заборонені предмети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини