Головна Новини Світ Європа У Польщі трагічно загинув громадянин України: подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі трагічно загинув громадянин України: подробиці (ФОТО)

У польському місті Свентохловиці українець потрапив у смертельну ДТП

20 листопада 2021, 23:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі загинув громадянин України Про це повідомляє видання inpoland.

У Польщі трагічно загинув громадянин України: подробиці (ФОТО)

Поліція. Фото: Pixabay

Трагедія сталася у місті Свентохловіце, що у Сілезькому воєводстві Польщі. Як стало відомо, на перетині двох вулиць фургон доставки, яким керував українець, зіткнувся із трамваєм. Після удару вантажний автомобіль врізався у стовп.

Транспортний засіб отримав серйозні механічні пошкодження, і співробітникам рятувальної служби, які прибули на місце, довелося діставати потерпілого за допомогою спецзасобів.

Чоловіка не вдалося врятувати. Він помер від травм.

Крім того, внаслідок пригоди постраждали водій та двоє пасажирів трамвая. Їх доправили до медичного закладу. Життю потерпілих нічого не загрожує. Їхні поранення лікарі оцінюють як легені.

У Мережі з'явилися фото з місця подій.

У Польщі трагічно загинув громадянин України: подробиці (ФОТО) - фото 2

Фото: inpoland

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що польські правоохоронці звинувачують громадянина України у посяганні на фізичну недоторканність неповнолітньої особи. Інцидент стався в одному із навчальних закладів. Увійшовши до приміщення роздягальні, чоловік погладив по голові і поцілував у чоло школярку, з якою не був знайомий. Наразі йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до одного року.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що кількість постраждалих внаслідок вибуху на військовій базі Комокс, що на канадському острові Ванкувер зросла. Співробітники рятувальної служби, які прибули на місце подій, протягом всієї ночі прочісували будівлю, щоб переконатися, що там нікого не залишилося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини