Головна Новини Світ Європа Поцілував дитину в лоба: у Польщі українцю загрожує тюремний термін
commentss НОВИНИ Всі новини

Поцілував дитину в лоба: у Польщі українцю загрожує тюремний термін

Польські правоохоронці звинувачують громадянина України у посяганні на фізичну недоторканність неповнолітньої особи

20 листопада 2021, 19:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі громадянина України можуть позбавити волі. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

Поцілував дитину в лоба: у Польщі українцю загрожує тюремний термін

Поліція. Фото: Pixabay

У столиці Польщі українець поцілував чужу дитину в чоло. За інформацією ЗМІ, на початку листопада 34-річний громадянин України прийшов до одного з навчальних закладів міста. Увійшовши до приміщення роздягальні, чоловік погладив по голові і поцілував у чоло школярку, з якою не був знайомий.

Наразі правоохоронці затримали українця. Його звинувачують у зазіханні на фізичну недоторканність неповнолітньої особи. Наразі йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до одного року.

На своє виправдання підозрюваний заявив поліціянтам, що не мав злого наміру, а просто скучив за своїми дітьми, які залишилися на батьківщині.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Канаді збільшилася кількість потерпілих від вибуху на військовій базі. У Міністерстві національної оборони Канади розповіли, що з 22 постраждалих – 16 осіб є військовими та 6 – цивільними. На цей момент усі, крім одного військовослужбовця, були виписані з медичного закладу. За цим фактом розпочато розслідування, яке встановить причину події.

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що в Аргентині поліцейські розстріляли автомобіль, в якому був молодий футболіст. За даними правоохоронців, транспортний засіб юнака врізався у службову машину. Правоохоронці намагалися зупинити автомобіль. Представники футбольного клубу, за який виступав загиблий, не погоджуються з версією слідства. Докладніше про це читайте в нашій статті. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини