Головна Новини Світ Європа У Польщі українці загинули у страшній ДТП: що відомо про аварію (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі українці загинули у страшній ДТП: що відомо про аварію (ФОТО)

В аварії загинули двоє українців

16 вересня 2021, 23:31
Поділіться публікацією:

15 вересня, стало відомо про жахливу ДТП, що сталася у Польщі. На місці дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє громадян України. Про цю трагедію повідомили у МОЗ України.

У Польщі українці загинули у страшній ДТП: що відомо про аварію (ФОТО)

У Польщі в результаті ДТП загинули два українці (facebook.com/victoria.radio)

 Як розповіли у відомстві, смертельна аварія сталася  біля Немглови, що у Лодзинському воєводстві.

У дипломатичному відомстві України заявили, що українські дипломати в Польщі активно співпрацюють з місцевими правоохоронцями, щоб встановити та з'ясувати усі обставини аварії. Консули також тримають зв'язок з рідними. 

Наразі тіла загиблих збираються перевезти до України.

 Radio Victoria інформує, що ДТП сталася в результаті зіткнення двох вантажних автомобілів. Журналісти видання пишуть, що в аварії загинули троє людей, ще двоє із пораненнями різного ступеня тяжкості потрапили до лікарні.

На опублікованих фото чітко видно, що від удару фуру розвернуло на всю дорогу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що у Польщі сталася серйозна ДТП. У Польщі сталася серйозна ДТП, в якій постраждали громадяни України. Як стало відомо, інцидент стався сьогодні вранці 7 вересня неподалік від польського міста Люблін. Повідомляється, що в ДТП потрапив мікроавтобус, в якому з України до Польщі подорожували вісім осіб. В результаті події постраждали семеро українців. На місце подій прибули медики, які госпіталізували потерпілих в госпіталь міста Люблін. Вони отримали поранення середнього ступеня тяжкості. До медичної установи прибув черговий консул. Відзначається, що Генеральне консульство України в Любліні тримає на контролі хід справи.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини