Головна Новини Світ Європа У Польщі на пункті пропуску з Білоруссю пролунав вибух: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі на пункті пропуску з Білоруссю пролунав вибух: є постраждалі

Вибух пролунав у будівлі автоінспекції

29 жовтня 2021, 13:01
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі на пункті пропуску з Білоруссю пролунав вибух. Про це повідомляє видання РБК-Україна.

У Польщі на пункті пропуску з Білоруссю пролунав вибух: є постраждалі

Пункт пропуску. Фото: twitter.com/PodlaskiUW

Як стало відомо, інцидент стався у Польщі на прикордонному переході з Білоруссю у Кузниці Білостоцькій. Повідомляється, що у будівлі автоінспекції пролунав вибух під час перевірки транспортного засобу.

Як пише видання, співробітники митної служби розкрили місце, де могли бути сховані заборонені предмети. У люку в будівлі, ймовірно, знаходився газ, який спалахнув від іскри, а після чого утворилося загоряння. Крім того, спалахнув і автомобіль. Його згасили власними силами.

Внаслідок пригоди поранення отримала одна людина. Чоловіка поранила кришка люка в ногу. Зазначається, що його травми виявились легкими. Потерпілому було надано медичну допомогу.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що на півдні Польщі трагічно загинув громадянин України. Чоловік отруївся на заробітки за кордон та проживав у місті Забже. Під час виконання земельних робіт стався зсув і українця засипало. Його спробували дістати, відкопуючи вручну. Коли чоловіка витягли на поверхню, його серце не билося. На місце інциденту поспішили правоохоронці.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Канаді озброєний чоловік вчинив стрілянину в кількох житлових будинках. Внаслідок пригоди постраждали троє громадян. Від отриманих травм двоє померло. Третя людина перебуває у медичному закладі. Під час інциденту учням та вчителям школи було заборонено залишати територію навчального закладу. Правоохоронцям вдалося затримати підозрюваного у злочині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини