Головна Новини Світ Європа У Придністров'ї з'явився наказ окупаційної влади посилити армію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Придністров'ї з'явився наказ окупаційної влади посилити армію

Розвідка має інформацію про початок мобілізації у окупованій рф частині Молдови

28 квітня 2022, 10:17
Поділіться публікацією:

У невизнаній так званій "Придністровській молдавській республіці" збираються почати мобілізацію чоловіків до армії. Про це повідомляють в прес-службі Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

У Придністров'ї з'явився наказ окупаційної влади посилити армію

фото Новини Придністров'я

Ще 21 квітня, до "терактів" на території ПМР місцеві адміністрації отримали листа від окупаційного режиму "Міністерства оборони ПМР". В документах вказано, що слід провести призову чоловіків на "спеціальні збори" віком до 55 років з метою "забезпечення 100% укомплектованості особистого складу Миротворчого контингенту Придністровської молдавської республіки, а також забезпечення зайнятістю працездатного населення республіки".

В листі вказано, що призовників будуть забезпечувати коштами і харчуванням. Попередньо сума виплат призовникам складатиме від 2800 "рублів ПМР". Тривалість "зборів миротворців" вказана як 90 днів. Розвідка отримала дані, що мобілізація чоловіків в регіоні, окупованому росією, буде примусовою, як в квазіутвореннях "ЛДНР".

Як повідомляв портал "Коментарі", Олексій Резніков розповів деталі зустрічі міністрів оборони 40 країн Європи, НАТО, Перської затоки, Африки, Азії, Тихоокеанського регіону в Рамштайні. За його словами, було три ключових моменти обговорення безпекової ситуації в світі. Ця зустріч дійсно історична подія та засвідчує формування антипутінської коаліції в світі.

Також ми писали, що Лукашенко веде перемовини з Заходом та намагається покращити своє становище. Західні країни отримали пропозиції та вимоги від Білорусі й наразі тривають неофіційні консультації. Триває пошук точок зіткнення між самопроголошеним Лукашенком та західними країнами. Схоже що білорус не бажає бути заручником Путіна й воювати з Україною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine
comments

Обговорення


Новини