Головна Новини Світ Європа У салоні були діти: в Туреччині сталася смертельна ДТП з автобусом, який перевозив російських туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

У салоні були діти: в Туреччині сталася смертельна ДТП з автобусом, який перевозив російських туристів

У салоні автобуса перебувало 22 туристів

3 серпня 2021, 11:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Туреччині розбився автобус із туристами. Про це повідомляє видання СNNTurk.

У салоні були діти: в Туреччині сталася смертельна ДТП з автобусом, який перевозив російських туристів

ДТП з російськими туристами в Туреччині. Фото: cnnturk.com

Як стало відомо, ДТП сталося на трасі D-400. Автобус з російськими туристами прямував в аеропорт Антальї. Повідомляється, що водій транспортного засобу не впорався з керуванням і врізався в загородження. Після цього транспортний засіб перекинувся і вилетів на смугу зустрічного руху.

В результаті події загинули чотири людини і ще 16 отримали травми різного ступеня тяжкості. За попередньою інформацією, п'ятеро людей перебувають у важкому стані, у тому числі й водій автобуса.

На місце події прибули працівники швидкої допомоги і правоохоронці. Потерпілі були госпіталізовані.

На момент аварії в салоні транспортного засобу знаходилося 22 туристів із Росії, з них дев'ятеро дітей.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Конго пасажирський автобус скоїв зіткнення з бензовозом. Повідомляється, що незабаром після зіткнення пролунав вибух, а потім сталося загоряння. У вогні загинуло кілька десятків людей. На місце інциденту поспішили медики і співробітники рятувальної служби. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що в Індії вантажівка врізалася в автобус, який стояв на узбіччі. У цей момент деякі пасажири покидали салон транспортного засобу. В результаті події постраждали 18 людей і ще щонайменше 26 отримали травми різного ступеня тяжкості. Потерпілих доставили до лікарень медики, які прибули на місце події. Зараз всі обставини події встановлюються. Детальніше читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини