Головна Новини Світ Азія В Індії вантажівка протаранила пасажирський автобус: десятки жертв
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії вантажівка протаранила пасажирський автобус: десятки жертв

Автобус зупинився на узбіччі, і частина пасажирів вийшла з нього

28 липня 2021, 12:07
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В індійському штаті Уттар-Прадеш, що на півночі країни, сталася ДТП за участю пасажирського автобуса. Про це повідомляє видання Hindu.

В Індії вантажівка протаранила пасажирський автобус: десятки жертв

В Індії вантажівка зіткнулася з автобусом. Фото: thehindu.com

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні вночі, 28 липня. Автобус зупинився на узбіччі, і частина пасажирів вийшла з нього. У цей момент в нього врізалася вантажівка. У результаті події як мінімум 18 людей загинули і ще 25 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

На місце події прибули співробітники правоохоронних органів і медики. Потерпілі були доставлені до найближчого медичного закладу. Поліцейські провели рятувальну операцію на місці ДТП.

Для довідки. В Індії через неакуратне водіння і поганий стан дорожнього покриття по статистиці щорічно гинуть більше ста тисяч осіб.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що на автомагістралі поблизу китайського міста Шеньян водій вантажного автомобіля не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з пасажирським автобусом. На місце події поспішили медики і співробітники поліції. Повідомляється про постраждалих і загиблих. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в окрузі Дера-Газі-Хан, що на північному сході Пакистану, відбулася серйозна ДТП. Водій пасажирського автобуса зіткнувся з трейлером. В результаті інциденту загинуло близько трьох десятків людей і ще стільки ж отримали тілесні ушкодження. Всі потерпілі були доставлені медиками в найближчі медичні установи. Подробиці — в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини