Головна Новини Світ Європа У Швеції озброєні чоловіки увірвалися на урок: що відомо про напад
commentss НОВИНИ Всі новини

У Швеції озброєні чоловіки увірвалися на урок: що відомо про напад

Швецька поліція розслідує розбійний напад на місцеву школу

8 лютого 2022, 08:30
Поділіться публікацією:

У Швеції невідомі озброєні ножами чоловіки 7 лютого вчинили напад на місцеву школу у Вестеросі. Нападники викрали кілька комп'ютерів з кабінету. Про це повідомляє Еuronews.

У Швеції озброєні чоловіки увірвалися на урок: що відомо про напад

Фото ілюстративне / Pixabay

Відомо, що на урок в Рудбекянській середній школі вдень увірвалися невідомі та погрожували присутнім холодною зброєю. Після того, як вони отримали бажане, чоловіки втекли. В поліції говорять, що двоє нападників буди в масках. Пізніше вони намагалися викрасти припаркований автомобіль біля міського собору. Однак місцеві мешканці, що стала свідками спроби викрадення транспортного засобу, зателефонували до поліції.

Один з ймовірних нападників поранив 40-річного місцевого мешканця, що намагався переслідувати зловмисників, про яких було оголошено працівниками поліції. Чоловікові надали допомогу медики. На місце події виїхала екстрена медична допомога, потерпілого госпіталізували.

Поліція продовжує розшук нападників на школу. Інцидент в школі розцінюється як розбійний напад. Розпочато досудове розслідування за фактом розбійного нападу, замаху на життя і здоров'я громадян. Станом на 18 годину 7 лютого поліціянти нікого не затримали. Слідчі дії тривають, працівники поліції опитують усіх, хто бачив зловмисників та просять місцевих жителів повідомляти про підозрілу поведінку громадян в місті.

Вестерос — це невелике місто в Швеції, що є адміністративним центром з населенням не більше 110 тисяч.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Норвегії суд визнав, що вітрові електростанції порушують права корінних народів. Восени 2021 року Верховний суд Норвегії виніс рішення в справі за позовом проти порушення прав корінних народів. Мова йде про дві вітрові електростанції Роан і Сторхея, які звели на півострові Фосен. Ці станції за рішенням суду визнано такими, що порушують права саамських оленярів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини