Головна Новини Світ Європа У Швеції розбився літак: ніхто не вижив (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Швеції розбився літак: ніхто не вижив (ФОТО)

У Швеції розбився невеликий літак з дев'ятьма людьми на борту

9 липня 2021, 11:54
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Швеції розбився літак з пасажирами на борту. Про це повідомляє видання Reuters.

У Швеції розбився літак: ніхто не вижив (ФОТО)

У Швеції розбився літак. Фото: Reuters

Як стало відомо, невеликий гвинтовий літак DHC-2 Turbo Beaver з вісьмома парашутистами та одним пілотом на борту зазнав аварії незадовго після зльоту біля аеропорту міста Еребру. Сигнал SOS про катастрофу надійшов в аеропорт вчора ввечері.

Морське та повітряне рятувальне агентство Швеції спільно з аварійно-рятувальними службами, медиками, і правоохоронцями провели рятувальну операцію. На місці події працювали кілька пожежних частин.

За інформацією ЗМІ, все вісім пасажирів і пілот літального апарату загинули. Відзначається, що літак розбився на місцевості, яка знаходиться приблизно у двохстах метрах від аеропорту. Наразі причина авіакатастрофи встановлюється. 

У Швеції розбився літак: ніхто не вижив (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що на півночі Польщі в озеро впав приватний вертоліт. У нього на борту знаходилося двоє пасажирів і пілот. Як стало відомо, всі вони є громадянами України. Гвинтокрил впав у озеро незабаром після зльоту. Постраждалих діставали з води туристи, які пропливали поруч на човні. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже писав про те, що на Далекому Сході було втрачено зв'язок з російським літаком АН-26, на борту якого перебувало 22 пасажири та 6 членів екіпажу. За заявами директора компанії, якій належав цей літальний апарат, всі його системи були справні. Повідомляється, що з бортом втратили зв'язок, коли він перебував у десяти кілометрах до посадки в місцевому аеропорту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини