Головна Новини Світ Європа У Туреччині автобус із нелегальними мігрантами потрапив у ДТП: багато постраждалих (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині автобус із нелегальними мігрантами потрапив у ДТП: багато постраждалих (ФОТО)

Вцілілі пасажири мікроавтобуса втекли з місця ДТП

23 листопада 2021, 17:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Туреччині автобус із мігрантами потрапив у ДТП. Про це повідомляє видання УНІАН.

У Туреччині автобус із нелегальними мігрантами потрапив у ДТП: багато постраждалих (ФОТО)

"Швидка". Фото з відкритих джерел

Подія сталася сьогодні, 23 листопада, в районі Лалапаша, що в турецькій провінції Едірне. Повідомляється, що автобус із нелегальними мігрантами потрапив у смертельну ДТП.

Згідно з попередніми даними, водій транспортного засобу не впорався з керуванням, після чого він вилетів з автодороги та перекинувся.

Внаслідок інциденту постраждали 16 людей. Вони отримали поранення різного ступеня тяжкості і були госпіталізовані медиками, які прибули на місце подій. Один із потерпілих у тяжкому стані.

Як стало відомо, решта пасажирів автобуса втекла з місця подій. Загалом на момент аварії у мікроавтобусі перебувало три десятки людей. Вони прямували до Болгарії.

У Мережі з'являються фотографії з місця події.

У Туреччині автобус із нелегальними мігрантами потрапив у ДТП: багато постраждалих (ФОТО) - фото 2

Фото: yenisafak

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в американському штаті Міссурі маленька дитина здійснила вбивство з необережності. У руках хлопчика була рушниця. Постраждалим виявився батько дитини. На місце подій прибули правоохоронці. На той час чоловік помер від отриманих травм. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Болгарії сталася пожежа в будинку для людей похилого віку. У момент події у будівлі перебувало понад 50 осіб. Пожежники, які прибули на місце подій, ліквідували спалах, проте життя дев'ятьох людей не вдалося врятувати. За інформацією рятувальників, пожежа огорнула дерев'яний дах будинку. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини