Головна Новини Світ Європа У Туреччині через українських туристів закрили готель
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині через українських туристів закрили готель

Турецький уряд дав готелю кілька днів для того, щоб евакуювати всіх відвідувачів

5 травня 2021, 21:48
Поділіться публікацією:

У столиці Туреччини Анталії заборонили діяльність п'ятизіркового готелю, який організував масову пасхальну вечірку для українців, ігноруючи всі карантинні обмеження, які наразі діють у країні. Про це повідомляє Turkiye.

У Туреччині через українських туристів закрили готель

У Туреччині закрили готель через українських туристів

У медіа з'явилися фото розваг із готелю, який знаходиться у "червоній" зоні. На зображеннях видно, що відпочиваючі не дотримуються соціальної дистанції.

Губернатор Анталії Ерсін Язиджі зробив заяву з цього приводу. Він зазначив, що низка фото, на яких видно, як люди ігнорують всі карантинні обмеження, потрапили у соцмережі та пресу. Після цього в готель направили спеціалістів із перевірками, які підтвердили факт порушення карантинних обмежень.

За словами міського голови Анталії, готель залишився без сертифіката безпечного туризму, підготовленого турецьким Інститутом стандартів під керівництвом Міністерства туризму.

Якщо у готелю немає такого сертифіката, то він не зможе працювати в період пандемії. Оскільки зазначений готель ігнорував усі правила, його діяльність зупинили.

Звертаючись до туристів, губернатор зазначив: "Це столиця туризму. У нас багато 5-зіркових і 4-зіркових готелів. Починаючи з серпня минулого року, ми намагаємося надавати якісні послуги та піклуємося про безпеку відвідувачів. Нам вдалося відновити туризм, хоч і з невеликими обмеженнями в умовах пандемії. Уникаймо поведінки, яка може завдати шкоди як безпосередньо туристам, так і бізнесу. Нині ми робимо все, що можемо. Також хочеться ще раз підкреслити: якщо готелі будуть порушувати умови карантину, то їх чекає така ж доля".

Нагадаємо, із 7 травня у Туреччині набувають чинності більш жорсткі карантинні обмеження у зв'язку зі стрімким поширенням коронавірусу. У турецьких магазинах зможуть продавати тільки основні продукти та засоби гігієни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини