Головна Новини Світ Європа У Туреччині на території заводу прогримів вибух: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині на території заводу прогримів вибух: є постраждалі

У промисловій зоні турецького міста Османія пролунав вибух на заводі

23 грудня 2021, 12:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На заводі в Туреччині пролунав вибух. Про це пише видання CNN Türk.

У Туреччині на території заводу прогримів вибух: є постраждалі

"Швидка". Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався у промисловій зоні турецького міста Османіє, яке розташоване на півдні країни. Повідомляється, що на підприємстві, яке займається переробленням вторинної сировини, пролунав вибух.

Згідно з попередньою інформацією, внаслідок пригоди поранення різного ступеня тяжкості отримали щонайменше шестеро людей. Потерпілих було госпіталізовано медиками, які прибули на місце подій. Наразі вони перебувають у державній лікарні Османія, де їм надають медичну допомогу.

Причина вибуху поки що невідома. Вона буде встановлена після проведення розслідування.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в Польщі за одну добу загинуло двоє громадян України. Двоє чоловіків загинуло під час різних ДТП. Один із них стався у Лодзинському воєводстві. Там легковик врізався в охоронний екран на автодорозі, а потім зіткнувся з іншим автомобілем. Внаслідок інциденту загинув 43-річний українець. Друга подія сталася у Західно-Поморському воєводстві. Там легковик з українцем врізався в дерево. 50-річний загинув від травм.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у Полінезії почалося виверження вулкана. Вулкан викинув у повітря величезну хмару газу. На думку фахівців, газ та пил можуть змішатися з водою в атмосфері і тоді це призведе до випадання кислотних опадів. Кислотні дощі можуть зашкодити здоров'ю людини. Повідомляється, що у постраждалих може спостерігатися свербіж, подразнення шкіри та погіршення зору.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини