Головна Новини Світ Європа У Польщі загинули двоє українців: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі загинули двоє українців: що відомо

У Польщі у ДТП загинули українці

21 грудня 2021, 15:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі за одну добу загинуло двоє громадян України. Про це пише видання In Poland.

У Польщі загинули двоє українців: що відомо

Поліція. Фото: Pixabay

Один з інцидентів стався у Лодзинському воєводстві, що у центрі країни. Легковий автомобіль, в якому перебували двоє українців, вилетів з дороги і врізався в охоронний екран автомагістралі. Після цього транспортний засіб зіткнувся з іншим легковиком, що їхав зустрічною смугою.

Внаслідок ДТП 43-річний громадянин України помер на місці від отриманих травм. Другого українця у тяжкому стані було доставлено до медичного закладу. Також в аварії постраждав і водій другого автомобіля. Він травмувався та був госпіталізований.

Ще одна подія за участю українців сталася у Західно-Поморському воєводстві Польщі, що на північному заході країни. Там водій автомобіля вилетів з дороги та врізався у дерево. Внаслідок інциденту від отриманих травм помер 50-річний українець, який перебував на пасажирському сидінні. З'ясувалося, що водій був у стані алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що біля берегів Мадагаскару сталася аварія корабля. Затонуло вантажне судно, яке перевозило пасажирів. На борту корабля було понад сто людей. Вода почала надходити в машинне відділення судна, і воно пішло на дно. Багато людей пропали безвісти. Щонайменше 17 людей загинули.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що повені в Малайзії забирають життя людей. Вони утворилися внаслідок тривалих злив. Стихія найсильніше вдарила по таких штатах, як Селангорн та Паханге. Там загинуло найбільше людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини