Головна Новини Світ Європа У Туреччині вибухнула лікарня з пацієнтами COVID-19: є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині вибухнула лікарня з пацієнтами COVID-19: є жертви

Причиною вибуху стало необережне поводження з кисневим апаратом

19 грудня 2020, 09:32
Поділіться публікацією:

Трагічний випадок стався в одному з лікувальних закладів Туреччини. У клініці, де проходили лікування пацієнти з коронавірусним захворюванням, прогримів вибух. Виною тому стало необережне поводження з кисневим апаратом. Інцидент стався в місті Газіантеп.

У Туреччині вибухнула лікарня з пацієнтами COVID-19: є жертви

Кисневий апарат в лікарні став причиною вибуху

Відзначається, що щонайменше вісім пацієнтів лікарні втратили життя в результаті вибуху. Згідно з попередньою інформацією місцевих ЗМІ, у відділенні реанімації померло семеро людей, ще один помер в ході транспортування в інший госпіталь. Ще чотирнадцять пацієнтів, які проходили лікування, перевели в інші лікарні.

Всі загиблі — люди зрілого та похилого віку. За інформацією правоохоронців, вік постраждалих становить від 56 до 85 років.

Поліція займається розслідуванням інциденту.

Як повідомляв портал "Коментарі",  щонайменше 14 людей загинули, 119 осіб отримали поранення в результаті вибуху автомобіля у місцевого відділення поліції в місті Гор в центральній частині Афганістану. За даними джерела, всі загиблі — цивільні, які в цей момент знаходилися поруч з автомобілем. Влада звинувачує в теракті представників угрупування "Талібан", однак та на себе відповідальність поки не взяла.

Нагадаємо, раніше в США прогриміла серія вибухів. Згідно з оперативною інформацією, в результаті вибухів почалася пожежа. Від вогню постраждало мінімум 13 осіб: з опіками різного ступеня їх доставили в лікарню. Надзвичайна подія сталася на борту туристичного катера, який перевозив 21 пасажира. Відомо, що двоє людей перебувають у важкому стані. Зараз копи з'ясовують, чи був катер приватним або чартерним, а також що стало причиною вибухів на плавзасобі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини