Головна Новини Світ США У США алігатор з'їв пенсіонера, поки його дружина кликала на допомогу
commentss НОВИНИ Всі новини

У США алігатор з'їв пенсіонера, поки його дружина кликала на допомогу

Зниклого чоловіка шукали протягом декількох тижнів

16 вересня 2021, 12:31
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки алігатор вбив людину. Про це повідомляє видання ТСН.

У США алігатор з'їв пенсіонера, поки його дружина кликала на допомогу

У США алігатор з'їв чоловіка. Фото: ТСН.

Як стало відомо, інцидент стався в американському штаті Луїзіана постраждалому від урагану "Іда". Більше двох тижнів розшукували 71-річного місцевого жителя, якого востаннє бачили в місті Слайделі, що неподалік від Нового Орлеана.

Жінка заявила про зникнення розповіла, що великий алігатор напав на її чоловіка, коли той вийшов за межі будинку до сараю, оточеного паводковими водами.

Згідно з даними правоохоронних органів, хижак відірвав руку своєї жертви, а коли жінка намагалася врятувати свого чоловіка, алігатор зник у воді. Незважаючи на серйозну рану і сильна кровотеча пенсіонер сказав своїй дружині сісти в човен і покликати на допомогу. Сам він залишився на сходах.

Американці вдалося знайти допомогу приблизно за півтора кілометра від місця подій. Однак, коли вона повернулася, то виявила, що чоловіка більше немає на сходах.

Днями в пастку був спійманий алігатор, у якого в шлунку знайшли останки людського тіла. Фахівці працюватимуть, щоб упевнитися, що вони належать зниклому безвісти пенсіонеру.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в австралійському місті Квінсленд на двох військовослужбовців, які купалися в річці напав крокодил. Він схопив одного з чоловіків за ногу і не розтискай щелепи. На допомогу потерпілому поспішив його приятель, однак коли він намагався розтиснути щелепи хижака, той перемикнувся на нього. Рептилія зробила чотири "обороту смерті". Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Австралії маленька дівчинка загинула після нападу сороки. Агресивний птах напалв на жінку з дитиною, коли ті гуляли в парку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини