Головна Новини Світ Європа У Відні зловмисник різав людей посеред вулиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Відні зловмисник різав людей посеред вулиці (ФОТО)

Співробітники правоохоронних органів затримали злочинця

27 жовтня 2021, 12:29
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Австрії зловмисник різав людей посеред вулиці. Про це пише видання "Кореспондент".

У Відні зловмисник різав людей посеред вулиці (ФОТО)

Місце інциденту. Фото: dpa

Інцидент стався у місті Відень учора, 26 жовтня. Як стало відомо, правопорушник зайшов у кафе та схопив ніж. Після цього відвідувачі вибігли надвір.

Тоді зловмисник також залишив заклад та вже на вулиці напав на чотирьох громадян. Чоловік поранив ножем двох жінок та двох чоловіків. Постраждалих було госпіталізовано медиками, які прибули на місце подій.

Співробітники правоохоронних органів затримали злочинця. Ним виявився 35-річний місцевий мешканець. За даними ЗМІ, у затриманого спостерігаються проблеми із психічним здоров'ям.

Зазначається, що життю потерпілих нічого не загрожує. Встановлюються всі обставини інциденту.

У Відні зловмисник різав людей посеред вулиці (ФОТО) - фото 2

Фото: oe24.at

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що в американському штаті Техас під час автоперегонів постраждали глядачі. Водій автомобіля не впорався з керуванням та вилетів за межі траси. Транспортний засіб влетів у натовп. Внаслідок події від отриманих травм загинули двоє дітей. Ще кілька глядачів було доставлено до медичного закладу із травмами. Усього за перегонами спостерігали кілька тисяч людей.

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що громадянина України знайдено мертвим у польському місті Люблін. Мертвий чоловік лежав на даху біля входу до гуртожитку. Про те, що сталося, повідомили правоохоронців. Прибувши на місце інциденту, вони оглянули тіло померлого і не виявили на ньому слідів насильницької смерті. Причиною смерті українця називають падіння з висоти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини