Головна Новини Світ США У США під час автоперегонів постраждали глядачі: загинули двоє дітей (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США під час автоперегонів постраждали глядачі: загинули двоє дітей (ВІДЕО)

Перегоновий автомобіль вилетів із траси

27 жовтня 2021, 11:17
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Декілька людей постраждали під час автоперегонів у Сполучених Штатах Америки. Про це повідомляє видання Факти.

У США під час автоперегонів постраждали глядачі: загинули двоє дітей (ВІДЕО)

Трагедія під час автоперегонів у США. Фото: "Факти"

Як стало відомо, інцидент стався під час автоперегонів "Війни в аеропорту 2" на злітно-посадковій смузі в американському штаті Техас. Один із перегонників не впорався з керуванням, вилетів із траси та врізався у припарковані автомобілі та людей, що спостерігали за подією.

За даними ЗМІ, внаслідок пригоди загинули двоє дітей шести та восьми років. Четверо людей отримали поранення різного ступеня тяжкості та були доставлені до медичного закладу.

Крім того, двох дітей (чотирьох літнього хлопчика та тримісячної дівчинки) було госпіталізовано для проведення профілактичного огляду.

Загалом за заходом спостерігали понад три тисячі осіб. У Мережі з'являються відео з місця подій, на яких зображено момент трагедії.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що в одному з барів Мексики сталася стрілянина між двома групами правопорушників. Внаслідок стрілянини постраждали кілька туристів. 25-річна американська блогерка зазнала серйозних поранень і померла на місці. Її подругу було госпіталізовано. Дівчина померла у стінах лікарні.

Також портал "Коментарі" писав про те, що на Житомирщині безвісти зникла жінка похилого віку. У день зникнення вона займалася випасанням худоби і не повернулася додому. До правоохоронців звернулися родичі пенсіонерки. Пошуки тривали кілька діб. Правоохоронцям вдалося знайти жінку. Вона лежала на полі, бо спіткнулася і не змогла підвестися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини