Головна Новини Світ Європа В Афінах у автокатастрофі загинув популярний реп-виконавець (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Афінах у автокатастрофі загинув популярний реп-виконавець (ВІДЕО)

Mad Clip був одним із найпопулярніших реперів Греції

2 вересня 2021, 15:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








 В Афінах у автокатастрофі загинув популярний реп-виконавець (ВІДЕО)

Mad Clip. Фото: pronews.gr

Грецький репер загинув у ДТП. Про це повідомляє видання SKAI.gr.

Як стало відомо, інцидент стався в південній частині столиці Греції. Повідомляється, що 34-річний Пітер Анастасопулос більш відомий під творчим псевдонімом Mad Clip, перебуваючи за кермом свого легкового автомобіля, не впорався з керуванням і вдарився об стовп і дерево. Ймовірно, транспортний засіб рухався з перевищенням швидкості.

Від зіткнення автомобіль отримав настільки сильні пошкодження, що рятувальники протягом кількох годин намагалися дістати тіло з нього. На цю мить встановлюються всі обставини події.

Перед аварією Mad Clip був на весіллі з другом і близьким соратником.

Для довідки: реп-виконавець Mad Clip народився у 1987 році в американському місті Нью-Йорк. Він був одним із найпопулярніших реперів Греції.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Молдові трагічно загинув відомий боксер. Згідно з даними співробітників правоохоронних органів, спортсмен не впорався з керуванням і врізався у будівлю монастиря в селі, яке знаходиться за 240 кілометрів від столиці країни. За кілька днів до трагедії чоловік відсвяткував свій 33-ій день народження. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що зірка російських телесеріалів помер прямо на сцені. Актор не дожив кілька тижнів до свого 60-річного ювілею. Повідомляється, що чоловіка підвело серце — воно зупинилося посеред вистави в театрі. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

2 вересня 2021, 14:54

ЗЕМЛЯ ЕМУ ,ЭТОМУ ГРЕКУ СТЕКЛОВАТОЙ.СОБАКЕ СОБАЧЬЯ СМЕТЬ...


Новини