Головна Новини Світ Європа В Австрії чоловік зберігав тіло матері більше року: що з'ясувала поліція
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австрії чоловік зберігав тіло матері більше року: що з'ясувала поліція

Брат чоловіка повірив у його версію подій

10 вересня 2021, 16:55
Поділіться публікацією:

Син не поховав померлу матір, а відніс її тіло в підвал. Там труп виявили через рік. Про це повідомляє сайт BBC News.

В Австрії чоловік зберігав тіло матері більше року: що з'ясувала поліція

Чоловік тримав труп в підвалі й отримував пенсію, фото з відкритих джерел

Повідомляється, що громадянин Австрії тримав муміфікований труп своєї матері в підвалі її будинку. Чоловік мав ще брата, якому сказав, що мати хвора й перебуває у пансіонаті. Начебто пенсіонерка нікого не впізнає з родичів, тому можна до неї не навідуватися.

Інший син померлої напевно повірив родичу й не шукав зустрічі з ненькою. Викрили цю обставину поліціянти, яким поскаржився листоноша. Працівник пошти, що доставляв жінці грошову допомогу в західному регіоні Тіролю, не зміг побачити пенсіонерку. Син жінки спровадив працівника й запевнив, що їх зустріч не можлива.

Весь час поки мати лежала у підвалі чоловік отримував її пенсію й жив на ті гроші, бо за його словами, не мав інших доходів та й коштів на похорони. Поліціянти припускають, що 66-річний австрієць міг незаконно отримати близько 50 тисяч євро.

Слідство встановило, що 89-річна жінка, що хворіла на деменцію, померла природною смертю в червні 2020 року. Син померлої обкладав тіло пакетами з льодом, перемотував бинтами та навіть засипав гранулами для котячого туалету, щоб приховати запах. Труп муміфікувався.

Чоловіка підозрюють у шахрайстві та порушенні спокою померлих. Наразі проводять токсикологічні експертизи трупа. 

Підозрюваний зізнався поліції, що мав намір повідомити про смерть матері, бо вважав, що так тривати не може вічно. Але він весь час відкладав цей момент.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Франції жінка обкрадала труни померлих. На сполох забили родичі померлої француженки, які помітили зникнення ювелірних виробів із труни у похоронному бюро 24 серпня. Подія трапилася в містечку Льєвен на півночі Франції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини