Головна Новини Світ Франція У Франції жінка обкрадала труни померлих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції жінка обкрадала труни померлих

Місцева мешканка проживала неподалік похоронного бюро й ходила туди "на роботу"

28 серпня 2021, 17:55
Поділіться публікацією:

У Франції викрили злодійку, що обкрадала труни мертвих під час прощальних церемоній. Про це повідомляє видання BBC News.

У Франції жінка обкрадала труни померлих

У Франції жінка обкрадала труни, фото з відкритих джерел

Відомо, що на сполох забили родичі померлої француженки, які помітили зникнення ювелірних виробів із труни у похоронному бюро 24 серпня. Подія трапилася в містечку Льєвен на півночі Франції.

У похоронному бюро, де знайомі, колеги та рідні прощалися із померлою, вони помітили одну жінку похилого віку. Француженка пояснила, що знала померлу за життя, що вона начебто її подруга й бажає віддати останню шану померлій. Жінка була в скорботі та говорила переконливо.

Малознайому жінку залишили наодинці з труною. Однак невдовзі родичі померлої помітили, що з труни зникли намисто, сережки та перстень родички. Сім'я викликала поліціянтів на місце події.

За матеріалами слідства, підозрювана — жителька Льєвена, що має будинок неподалік місцевого похоронного бюро. Жінку затримали. Під час обшуків у будинку француженки виявили зниклі ювелірні вироби померлої.

Поліція продовжила розслідування та з'ясувала, що жінка може бути причетна до ще кількох крадіжок із трун. Адже того дня з відкритої труни померлого чоловіка невідомі в тому ж бюро викрали гаманець. 

Також у будинку підозрюваної знайшли некрологи та коди доступу членів родин померлих протягом останнього часу осіб до окремих кімнат, де залишали труни з тілами. Слідство ще триває. Судове засідання у справі заплановано на початок 2022 року.

Як повідомляв портал "Коментарі", до суду на колишнього президента США Дональда Трампа подали цивільний позов поліцейські, що охороняли Капітолій під час подій 6 січня 2021 року. У судовому позові вказано, що Трамп змовився з ультраправими екстремістами, які вчинили штурм Капітолію. Це остання справа у низці цивільних позовів проти Трампа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини