Головна Новини Світ Європа В Греції розбився гелікоптер пожежників: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Греції розбився гелікоптер пожежників: є загиблі

В Греції сталася авіакатастрофа з орендованим гелікоптером

14 липня 2022, 12:00
Поділіться публікацією:

В Греції розбився гелікоптер пожежників: є загиблі

Фото ілюстративне / Pixabay

В Греції тривають лісові пожежі, вогонь приборкують кілька днів на острові Самос, займання сталося 13 липня, сильний вітер сприяв поширенню вогню. Один з гелікоптерів рятувальників, що з повітря гасив вогонь зазнав авіакатастрофи та впав у воду поблизу острова. На місці проводилася пошуково-рятувальна операція. Про це повідомляє Ekathimerini.

Відомо, що двоє осіб, з тих, що були на борту, загинули в середу, 13 липня, близько 17:55. На місце інциденту прибула грецька берегова охорона, там зазначили в коментарі ЗМІ, що двох осіб з гелікоптера, що затонув, було врятовано в морі.

Повідомляється, що цей гелікоптер з чотирма особами на борту, це орендований радянський Мі-8 для гасіння пожеж в Україні. Всього пожежу гасили три гелікоптери,  чотири літаки та 27 вогнеборців.  Наразі причини падіння гелікоптера невідомі.

Двоє членів екіпажу вертольота загинули — це громадянин Румунії та грецький офіцер зв'язку, а двоє громадян Молдови вижили в авіакатастрофі. До рятувальної операції було залучено дев'ять суден, з них п'ять — берегової охорони, два армійських і два приватних, а також гелікоптер.

Як писав портал, в Польщі розслідують побиття українки посеред вулиці. Українка йшла до дитсадка в Бемово, щоб забрати доньку, в неї задзвонив телефон й вона відповіла на дзвінок, коли жінка на вулиці накинулася на неї та била по голові, ображати словесно, вибила з рук Ганни її телефон.

Також ми писали, що ліквідовано кілька російських офіцерів. Про це також повідомили на сторінці оперативного командування "південь", наголосивши, що завдано удару по позиціям ворога та знищено автомобільну техніку окупантів та "57 одиниць — це броньована та автомобільна техніка, в тому числі командно-штабні машини, що були знищені в Чорнобаївці" 9 липня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини