Головна Новини Світ Європа В Грузії звинуватили бійців, які приїхали з України у підігріві революції
commentss НОВИНИ Всі новини

В Грузії звинуватили бійців, які приїхали з України у підігріві революції

Грузинський віцеспікер звинуватив бійців, які приїхали з України у можливому підігріві революційних настроїв в країні.

10 березня 2023, 17:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Віцеспікер грузинського парламенту Гія Вольський заявив, що нібито прихильники колишнього президента Міхеїла Саакашвілі, які воювали в Україні тепер повернулись до Грузії і намагаються залучити молодь до революції. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Ехо Кавказу".

В Грузії звинуватили бійців, які приїхали з України у підігріві революції

Віцеспікер парламенту Гія Вольський. Фото з відкритих джерел

Керівна партія "Грузинська мрія" намагалась ухвалити законопроєкт про "іноагентів", чим викликали супротив грузинського народу, який вийшов на вулиці 7 березня та в наступні дні. Влада Грузії розганяла мітингувальників з водометів, а також застосовувала спецслужбовців. Деякі події в Грузії нагадують революцію в Україні.

Один з лідерів керівної партії Віцеспікер Гія Вольський вважає, що військові, які воювали в Україні є прихильниками Саакашвілі і тепер вони повернулись у Грузію. На думку Вольського головна мета повернення бійців це розпочати революцію.

"Можна сказати, напевно, що з України приїхала певна група прихильників Саакашвілі, це бійці, які постараються використати молодіжну енергію, не знімати з порядку денного цей революційний процес", — вважає Вольський.

Провладний політик вважає, що такі дії заважають розвитку політичних процесів. Одним з тих, кого критикує Вольський це лідер національного руху Левана Хабеїшвілі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що керівна партія Грузії вирішила заблокувати скандальний законопроєкт. Попри це, грузини й надалі хочуть виходити на вулицю, аби посилити тиск на уряд та отримати шанс переобрати новий.

Також "Коментарі" писав, що Франція та Британія домовляються про розробку високоточної зброї для захисту від Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини