Головна Новини Світ Європа В іспанській провінції обвалився житловий будинок: скільки людей постраждало
commentss НОВИНИ Всі новини

В іспанській провінції обвалився житловий будинок: скільки людей постраждало

З сусідніх будинків людей евакуювали

26 серпня 2021, 12:45
Поділіться публікацією:

У іспанській провінції Кастельйон стався обвал одного з триповерхових житлових будинків, при чому обвалилася частина будівлі вночі на 26 серпня. В цей час жителі будинку знаходилися вдома, тому рятувальники проводять пошукові операції. Про це повідомляє видання Еl Pais.

В іспанській провінції обвалився житловий будинок: скільки людей постраждало

Триповерховий будинок обвалився в провінції Кастільон, фото APNews

З місця події та з сусідніх будівель евакуювали 30 людей, частину переселили до готелів, частина тимчасово живе у родичів. На місце події прибули кінологи та шість підрозділів працівників оперативних служб. 

В іспанській провінції обвалився житловий будинок: скільки людей постраждало - фото 2
В іспанській провінції обвалився житловий будинок: скільки людей постраждало - фото 3
В іспанській провінції обвалився житловий будинок: скільки людей постраждало - фото 4

Повідомляється, що в четвер працівники служби екстреної допомоги знайшли 15-річного хлопця, що опинився під завалами. Його затисло шматками конструкції так, що він міг лише рухати рукою. На щастя, в юнака був з собою телефон й він відповів на дзвінки рятувальників. Щоб дістати юнака рятувальники вручну розгрібали уламки. Хлопця передали бригаді швидкої медичної допомоги.

Наразі продовжують пошуки жінки, яка перебувала в квартирі разом з цим юнаком. За різними даними, під завалами залишаються кілька осіб.

За словами заступника начальника пожежної служби Енріке Егея, він ніколи раніше не бачив такого обвалу будівлі. Причини обвалу встановлюватимуть, адже проблем із конструкцією чи фундаментами не було. Відомо, що будівлю на 20 квартир звели 30 років тому. Одне з припущень — обвал будинку стався через зливи у регіоні.

За словами свідків, які бачили обвал, інцидент відбувся у два етапи. Перша частина будівлі обвалилася, а інша рухнула через 15 хвилин. Ця затримка дозволила деяким людям врятуватися з місця події.

Як писав портал "Коментарі", у США на пляжі сталася перестрілка: є поранені та загиблі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини