Головна Новини Світ США У США на пляжі сталася перестрілка: є поранені і загиблі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США на пляжі сталася перестрілка: є поранені і загиблі (ФОТО)

Поліцейським довелося застосовувати зброю

26 серпня 2021, 12:13
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки посеред вулиці сталася перестрілка. Про це повідомляє видання LA Times.

У США на пляжі сталася перестрілка: є поранені і загиблі (ФОТО)

Перестрілка на пірсі Редондо-Біч. Фото: latimes.com

Як стало відомо, інцидент стався в американському місті Редондо-Біч, що в штаті Каліфорнія. На пірсі пролунали постріли. Ці звуки викликали страх у перехожих. Очевидці розповідають, що люди лежали ниць на пірсі, поки інші кричали або викликали службу екстреної допомоги.  В результаті події постраждали дві людини.

На місце події прибули співробітники правоохоронних органів, які виявили двох поранених на пляжі. Їм також вдалося виявити підозрюваного у злочині. Під час його затримання правоохоронцям довелося застосовувати вогнепальну зброю. Зловмисник загинув.

Зараз встановлюються усі обставини події.

У США на пляжі сталася перестрілка: є поранені і загиблі (ФОТО) - фото 2

Фото: latimes.com

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в США працівник заводу розстріляв своїх колег. Інцидент стався на парковці поруч із підприємством. У результаті події загинули дві жінки. Зловмисник спробував втекти, проте правоохоронці перешкодили йому. Мотиви нападника з'ясовуються. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в США чоловіка застрелив коханець дружини, який таємно жив з ними в одному будинку. Жінка представила коханця як злодія і між двома чоловіками сталася перестрілка. Господар будинку був поранений у груди, а "злодій" — в ногу. Правоохоронці розповіли, що жінка таємно від чоловіка носила в кімнату коханцеві їжу. Від отриманих травм господар будинку помер через кілька днів в стінах медичного закладу. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини