Головна Новини Світ Європа В Косово розстріляли автобус з людьми: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Косово розстріляли автобус з людьми: є загиблі

Невідомий стріляв у автобус з людьми в салоні

27 листопада 2021, 22:46
Поділіться публікацією:

Відомо, що 26 листопада чоловік в масці почав стріляти з автомата Калашнікова в автобус з пасажирами. Від поранень загинули водій та двоє молодих людей, одна людина поранена. Про це повідомляє Euronews.

В Косово розстріляли автобус з людьми: є загиблі

В результаті загинули троє людей, фото з відкритих джерел

Міністр внутрішніх справ Косова закликав стрілка здатися поліції. Наразі наряди правоохоронців патрулюють село Глоджан, де стався інцидент. Автобус досі знаходиться в селі, і, як зазначається, поліція провела перевірку всередині автобуса. Генеральний директор поліції Косова Самедін Мехметі зазначив, що існує ймовірність, що нападнику, якого ще не виявили, допомагали інші люди.

Міністр Джеляль Свекля заявив, що поліція Косова працює над розслідуванням вбивства та нападу на автобус у Глоджані. 

"Той, хто допомагає вбивці, причетний до злочину. Немає солідарності з вбивцею двох студентів і водієм. Ми вже маємо різну інформацію, з якою поліція працює відповідно до вказівок прокуратури. Поліція розслідує декілька версій", — сказав Свечля на прес-конференції.

Міністр додав, що громадяни, що знать особу стрільця, або були свідками події, мають звернутися до поліції та прокуратури.

Відомо, що цей автобус возив студентів з медичної та економічної шкіл біля міста Дечани. Покійні — двоє студентів 17 та 18 років, за національністю вони албанці. Хлопців встигли госпіталізувати, але вони померли від поранень у лікарні. На момент нападу невідомого зі зброєю в автобусі було вісім осіб, автобус рухався за маршрутом Гякова — Дечани.

Наразі ж стрілка шукають правоохоронці. В поліції не вважають напад терористичним актом. Представники поліції та прокуратури повідомили, що слідство ведеться в кількох напрямках, але підозрюваних поки немає. 

Як повідомляє портал "Коментарі", через штам "Омікрон" в ЄС та США скасували деякі авіарейси.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини