Головна Новини Світ Європа В Польщі нетверезий українець збив пішоходів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Польщі нетверезий українець збив пішоходів

Українець не пригальмував на переході

12 жовтня 2021, 14:35
Поділіться публікацією:

Молодого українця затримали поліціянти в Польщі за ДТП, яке він вчинив. Про це повідомляють в прес-службі польської поліції.

В Польщі нетверезий українець збив пішоходів

У аварії загинула людина, фото з відкритих джерел

Відомо, що 11 жовтня, близько 16 години, сталася дорожньо-транспортна пригода по вулиці Sportowa в місті Шамотула. Водій Audi A не впорався з керуванням та травмував людей, що переходили дорогу по пішохідному переходу.

Поліціянти затримали 24-річного підозрюваного, що перебував за кермом авто. Результати освідування — в крові водія виявили 1,52 проміле алкоголю. 

Очевидці викликали на місце події "швидку". Медики госпіталізували 72-річного чоловіка, що отримав травми. Врятувати 73-річного пішохода не вдалося, він загинув на місці події від травм. Скоріш за все, водій їхав швидко й не пригальмував перед переходом. В автомобілі розбите лобове скло.

Водій — громадянин України. Тепер йому загрожує ув'язнення. Міру запобіжного заходу для чоловіка обере суд. Поліціянти вже опитали свідків, склали огляд місця події та іншу документацію, необхідну для подальшого розслідування, яке проводитимуть прокурори.

За фактом відкрито кримінальну справу відповідно до законодавства Польщі.

Як повідомляв портал "Коментарі", ЗМІ повідомили нові подробиці про загиблу в ДТП з Ксенією Собчак. Жертвою страшної аварії, що мала місце в російському курортному місті Адлер, де зіткнулися на швидкості лімузин "Мерседес", в якому подорожувала телезірка Ксенія Собчак, з іншою іномаркою, де їхали звичайні росіяни, стала 35-річна активна користувачка соцмереж Катерина Тарасова. Семирічна дівчинка покійної залишилася сиротою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини