Головна Новини Світ Росія Матір 7-річної дівчинки: ЗМІ повідомили нові подробиці про загиблу в ДТП з Ксенією Собчак
commentss НОВИНИ Всі новини

Матір 7-річної дівчинки: ЗМІ повідомили нові подробиці про загиблу в ДТП з Ксенією Собчак

Катерина Тарасова сама виховувала дочку

11 жовтня 2021, 19:25
Поділіться публікацією:

Жертвою страшної аварії, що мала місце в російському курортному місті Адлер, де зіткнулися на швидкості лімузин "Мерседес", в якому подорожувала телезірка Ксенія Собчак, з іншою іномаркою, де їхали звичайні росіяни, стала 35-річна активна користувачка соцмереж Катерина Тарасова. Семирічна дівчинка покійної залишилася сиротою. Про це повідомляє Star Hit.

 Матір 7-річної дівчинки: ЗМІ повідомили нові подробиці про загиблу в ДТП з Ксенією Собчак

У ДТП з Ксенією Собчак загинула блогерка Катерина Тарасова (фото Instagram / Катерина Тарасова)


Росіянка, що трагічно загинула, пропагувала в соціальних мережах здоровий спосіб життя, зокрема, детально висвітлювала теми фітнесу і щасливого материнства. Також Тарасова часто подорожувала і писала розповіді про це, а також радила, що дуже важливо полюбити себе.

Напередодні адлерівської ДТП росіянка у своїй публікації в соціальних мережах писала, як в цій гонитві за успіхом і грошима не пропустити своє реальне щастя. А ще стверджувала, що кожен з нас хоче мати гармонію з навколишнім світом, мати трохи спокою і світла у своїй душі.

За її словами, ця гонитва за примарними цілями з'їдає наш час, спотворює нашу душу і не залишає кожному хоча б кілька хвилин часу, щоб подумати, що чекає нас в кінці цього божевільного марафону.

Щаслива до моменту аварії мама публікувала багато фото з донькою. Тепер Маша залишилася сиротою, тому що з її татом вона навіть не знайома.

Разом з тим, як стверджує Telegram канал Shot, водій Роберт Гедян повинен був доставити двох росіянок, Катерину Тарасову та Оксану Садівник, в Червону Поляну. Але назустріч мчав лімузин "Майбах" зі столичною телезіркою.

Травмований водій з Volkswagen Polo отримав важку травму і не зміг нікого покликати на допомогу. Ні Ксенія Собчак, ні її водій навіть не поцікавилися, в якому стані знаходяться покалічені люди. Служби екстреної допомоги викликали свідки аварії.

Після зіткнення Гедян спробував вийти з машини, але не зміг, а просто випав з авто. У чоловіка перелом стегна. За його словами, ні пані Собчак, ні водій її авто не підійшли до постраждалих, а швидку і поліцію викликали очевидці.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що, автомобіль Ксенії Собчак потрапив у ДТП



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини