Головна Новини Світ Європа В Польщі з вікна багатоповерхівки випав українець: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Польщі з вікна багатоповерхівки випав українець: подробиці

Поліція з'ясовує чи було це вбивство, чи самогубство

31 січня 2022, 22:15
Поділіться публікацією:

В республіці Польща, в місті Бидгощ  стався трагічний інцидент, в якому загинув наш співвітчизник. 49-річний  українець випав через відчинене вікно третього поверху будівлі і розбився. Про це інформують в соціальних мережах, дописувачі групи "Бидгощ 998". Польські поліціянти, які виїхали на місце трагедії, з’ясовують відразу три версії загибелі заробітчанина з України: вбивство, самогубство чи просто нещасний випадок.

В Польщі з вікна багатоповерхівки випав українець: подробиці

Інцидент трапився у Польщі у місті Бидгощ (фото з відкритих джерел)

 Трагедія мала місце  на вулиці Вокзальна міста Бидгощ перед початком робочого дня, приблизно біля 7 години ранку. Українець  вилетів з відчиненого вікна багатоповерхового будинку.

Сюди за викликом мешканців відразу прибули поліціянти та екіпаж реанімобіля. Але медики лише засвідчили смерть людини.

Як встановили польські стражі порядку, трагічно загинув 49-річний мешканець нашої країни. За попередньою інформацією, він випав з вікна квартири третього поверху. Встановлено, що в той час тут було ще два наших співвітчизники.  Поліцейські допоки їх затримали, аби з’ясувати всі обставини та можливу  причетність до смерті їх земляка.

Також  представники  польського слідства вже допитали всіх свідків трагічного інциденту.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Польщі новорічної ночі за невідомих обставин загинув українецьУ польському місті Седльці мертвий українець лежав на тротуарі із травмою в області голови. Трагедія сталася у польському місті Седльці. Повідомляється, що новорічної ночі на одній із вулиць міста місцеві жителі виявили бездиханне тіло 47-річного українця.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини