Головна Новини Світ Європа Водій посадила в салон дитину і вже хотіла їхати: в Нідерландах раптово спалахнув електромобіль (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Водій посадила в салон дитину і вже хотіла їхати: в Нідерландах раптово спалахнув електромобіль (ВІДЕО)

Жінка посадила в салон машини дитини і вже сама хотіла сісти за кермо, проте зауважила дим

20 серпня 2021, 20:22
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Нідерландах спалахнув електромобіль марки Volkswagen. Про це повідомляє видання ТСН.

Водій посадила в салон дитину і вже хотіла їхати: в Нідерландах раптово спалахнув електромобіль (ВІДЕО)

У Нідерландах спалахнув Volkswagen ID.3. Фото з відкритих джерел.

Як стало відомо, інцидент стався в місті Гронінген, що на півночі країни. Електромобіль Volkswagen ID.3 охопило полум'ям після того, як його власниця від'єднала його від зарядки.

Повідомляється, що жінка посадила в салон машини дитини і вже сама хотіла сісти за кермо, проте зауважила дим. Незабаром авто вже виявилося повністю оповите вогнем. Власниця електромобіля і її дитина швидко покинули транспортний засіб і не постраждали.

Пожежа була настільки потужним, що не тільки спалив дотла сам автомобіль, але і пошкодив припаркований поруч Nissan Leaf. Співробітники пожежної служби швидко прибули на місце інциденту, але врятувати авто їм не вдалося.

У Volkswagen збираються ретельно досліджувати уламки і встановити точну причину загоряння.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському місті Сан-Франциско електромобіль Tesla загорівся під час зарядки. Сімейна пара залишила на ніч заряджатися свій автомобіль, а самі пішли спати. Вранці їм на телефони прийшло повідомлення про припинення зарядки і через короткий час спрацювала пожежна сигналізація. Вогнем виявився охоплений весь гараж. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в американському штаті Пенсільванія нова модель електромобіля від компанії Tesla загорілася прямо на ходу. Після того як машину охопив вогонь з ладу вийшла система блокування дверей. Водій виявився замкненим в палаючому автомобілі. В цей час електромобіль продовжував рух. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини