Головна Новини Світ Європа Яку місію можуть виконувати іноземні війська в Україні: що відповів аналітик
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку місію можуть виконувати іноземні війська в Україні: що відповів аналітик

Західні війська можуть гарантувати безпеку на зайнятих територіях

23 березня 2024, 18:34
Поділіться публікацією:

Окремі західні країни, які розглядають можливість відправлення своїх військовослужбовців до України, планують гарантувати безпеку на території, яку вони займатимуть, вважає докторант Університету Квебеку та фахівець із російської стратегічної культури Вінсент Турре.

Яку місію можуть виконувати іноземні війська в Україні: що відповів аналітик

Захід може відправити війська в Україну. Фото з відкритих джерел

Аналітик вважає, що ці країни розраховують, що росіяни не відважаться відкривати вогонь по їхніх військах, щоби не спровокувати ескалацію між РФ і Заходом.

Однак, відзначив експерт, "важливо не думати, що просто присутність військ може повністю зупинити противника".

За словами Вінсента Турре, іноземні війська зможуть забезпечувати захист від російських ракет і безпілотників на території розгортання своїх сил.

Як відомо, у Росії невідомі люди в камуфляжі відкрили вогонь в концертному залі "Крокус сіті холу", який знаходиться на північному заході Москви. Внаслідок теракту загинуло понад 130 людей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник секретаря РНБО РФ Дмитро Медведєв прокоментував стрілянину в концертному залі "Крокус сіті холу" на північному заході Москви, внаслідок якої вбито понад 130 осіб. Він заявив, що всі причетні до теракту мають бути знищені, у тому числі офіційні особи держави, яку кремлівський режим визначить відповідальною за організацію теракту.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники просунулися та захопили нові території на околицях населених пунктів Тоненьке і Бердичі у районі окупованого міста Авдіївка Донецької області. Важкі бої з окупантами також тривають в Іванівському, Георгіївці, Семенівці та Роботиному. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини