Головна Новини Світ Європа Загинув 6-річний хлопчик: в Австрії родина з України потрапила у страшне ДТП (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Загинув 6-річний хлопчик: в Австрії родина з України потрапила у страшне ДТП (ФОТО)

Лікарі не змогли врятувати дитину

31 серпня 2021, 20:49
Поділіться публікацією:

Дорожньо-транспортна пригода трапилась сьогодні, 31 серпня рано-вранці на одній із швидкісних магістралей Нижньої Австрії. В ній був смертельно травмований  маленький українець, який перебував в автомобілі разом з батьками. Про це пише місцева Kronen Zeitung.

Загинув 6-річний хлопчик: в Австрії родина з України потрапила у страшне ДТП (ФОТО)

В ДТП загинув хлопчик з України (фото: krone.at)

В авто мандрували  тато, мама, яким 42 та 34 роки, а також двоє їх малих синів 6 та 2 років. Машина мала італійську реєстрацію і мчала до австралійського міста Медлінг.  Через несправність вона зупинилась на третій смузі автомагістралі.

Інший місцевий автомобіль, яким управляв 40-річний австрієць, не збавивши швидкості, врізався в несправний український автомобіль. Маленький, 6-річний хлопчик  помер ще до приїзду медиків. Його братика у важкому стані відправили  санітарним літаком до лікарні у Відні. Дорослі також отримали травми і тепер знаходяться на лікуванні  в медичному закладі сусіднього міста.

Житель країни, що спричинив ДТП, має легкі ушкодження.На місці пригоди працювали  представники рятувальних служб та медики, були залучені санітарні літаки. Слідство проводить австрійська поліція.

Загинув 6-річний хлопчик: в Австрії родина з України потрапила у страшне ДТП (ФОТО) - фото 2
Загинув 6-річний хлопчик: в Австрії родина з України потрапила у страшне ДТП (ФОТО) - фото 3
Загинув 6-річний хлопчик: в Австрії родина з України потрапила у страшне ДТП (ФОТО) - фото 4
Загинув 6-річний хлопчик: в Австрії родина з України потрапила у страшне ДТП (ФОТО) - фото 5

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Польщі сталася смертельна ДТП — загинули українціВ Україну прийшла чергова трагічна звістка. В моторошній ДТП, яка сталася у Польщі, у суботу, 24 липня, травмувалися 7 громадян України. Відтак, стало відомо, що у лікарні від отриманих травм помер вже другий пасажир мікроавтобуса.У повідомленні йдеться  про те, що кількість жертв зросла до двох. В дипломатичному відомстві повідомили, що станом на сьогодні у польських лікарнях знаходяться троє українців. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини