Головна Новини Світ Європа Збиралися битися: у Польщі українці влаштували дебош прямо на борту літака
commentss НОВИНИ Всі новини

Збиралися битися: у Польщі українці влаштували дебош прямо на борту літака

Прикордонникам довелося вивести їх з літака.

18 жовтня 2021, 23:23
Поділіться публікацією:

Під час польоту пасажирського лайнера  сполученням  Харків – Краків, двоє наших співвітчизників почали бійку. Представники прикордонної служби були змушені вивезти їх з лайнера. Про це інформує RMF24.

Збиралися битися: у Польщі українці влаштували дебош прямо на борту літака

Українці не реагували на зауваження капітана (фото з відкритих джерел)

Двоє подорожуючих  українців почали лаятись між собою і ніяк не могли заспокоїтись. Навпаки, почали розмахувати один до одного вже кулаками. Члени екіпажу повітряного судна  не могли їх заспокоїти, інші подорожні не звертали уваги на попередження капітана лайнера. Третій громадянин нашої країни фільмував це все, очевидно, аби виставити  в  соціальних мережах.

 Тому льотчики попросили підмоги в представників прикордонної служби. Останні відразу поставили вимогу організаторам інциденту залишити борт повітряного судна. Одного з наших земляків, який найбільше опирався, вивели в наручниках, бо він не хотів йти сам. Українці створили чимало проблем таким вчинком.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Польщі сталося смертельне ДТП, загинули українці. Стало відомо, інцидент стався в місті Катовіце, сьогодні, 7 жовтня. Повідомляється, що легковий автомобіль злетів з автодороги, перекинувся і врізався в дерево. В результаті події загинули двоє громадян України віком 21 та 22 роки. На місце події поспішили медики, рятувальники і співробітники правоохоронних органів. За словами очевидців, удар під час ДТП був настільки сильним, що автомобіль отримав серйозні механічні пошкодження. Рятувальникам доводилося вирізати тіла загиблих з понівеченого транспорту. На цей момент встановлюються всі обставини інциденту.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини