Головна Новини Світ Європа Посилення карантину в курортній Туреччині: влада заявила про другий пік коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Посилення карантину в курортній Туреччині: влада заявила про другий пік коронавірусу

За словами президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана, вони змушені ввести додаткові заходи для боротьби з COVID-19

8 вересня 2020, 14:26 comments1198
Поділіться публікацією:

Коронавірус в Туреччині спалахнув з новою силою. У зв'язку з тим, що в добу міністерство охорони здоров'я курортної країни фіксує понад 1700 випадків інфікування, чиновники посилюють карантин. Про це передає прес-служба Міністерства охорони здоров'я Туреччини.

Посилення карантину в курортній Туреччині: влада заявила про другий пік коронавірусу

Повідомляється, що подібна невтішна статистика була в країні ще в травні, після чого коронавірус пішов на спад. Тепер же, за словами президента республіки Реджепа Тайїпа Ердогана, вони змушені ввести додаткові заходи для боротьби з COVID-19.

"У країні триває зростання зараження коронавірусом. Тому кафе і ресторани будуть ще більш ретельно перевірятися. Будуть заборонені поїздки стоячи в громадському транспорті", — заявив турецький лідер на прес-конференції в Анкарі.

За останніми даними, в Туреччині лабораторно підтвердили 281 509 випадків COVID-19, з них 252 152 закінчилися одужанням і 6730 — смертю.

Нагадаємо, Туреччина змінює правила перевезення ручної поклажі в усіх літаках, які прибувають в країну. Тепер пасажирам дозволять з собою брати мінімум речей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини