Головна Новини Світ Франція Більше не секрет: стало відомо про секретні перемовини Путіна і Макрона перед війною в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше не секрет: стало відомо про секретні перемовини Путіна і Макрона перед війною в Україні

Нібито 20 лютого напередодні війни в Україні Еммануель Макрон розмовляє з Путіним

26 червня 2022, 23:39 comments1490
Поділіться публікацією:

Під час телефонної розмови Путін звинуватив Зеленського у невиконанні "Мінських угод" та наполягав, щоб Україна та інший цивілізований світ домовлялися із його самопроголошеними "Л\ДНР". Про це йдеться у французькому фільмі, що випустив телеканал  France 2, пише Le Parisien.

Більше не секрет: стало відомо про секретні перемовини Путіна і Макрона перед війною в Україні

Відомо про що Макрон говорив з Путіним (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що 20 лютого президент Франції Макрон подзвонив Путіну, аби домовитися про припинення вогню на сході України. Французький політик вимагав від російського диктатора озвучити його прямі наміри. Але Путін відповів, що "Зеленський відмовляється виконувати "Мінські угоди".  А ще він накинувся на французького президента, бо той нібито хотів переглянути "Мінські домовленості" та переконував Макрона звернути увагу на "мирні пропозиції" самопроголошених "Л/ДНР".

"Я не знаю, де ваш юрист вивчав право. Я просто дивлюся на текст і намагаюсь його виконувати!" – нібито відповів президент Франції.

Потім Макрон відверто заявив Путіну, що "чхати ми хотіли на пропозиції сепаратистів" та запропонував організувати зустріч за участі всіх сторін. А ще він запропонував  президенту рф зустрітись з Байденом для "деескалації ситуації". І Путін нібито, але погодився. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Макрона і Шольца чекає непроста розмоваПрем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон вважає, що ключовою темою на самітах "Великої сімки" та НАТО має стати військова підтримка України. Джонсон пообіцяв, що від себе особисто він докладе всіх зусиль для того, щоб лідери Європейського Союзу Франція та Німеччина відійшли від церемоніальних заяв, від намірів підштовхнути Київ до поступок Кремлю та розпочали масові постачання необхідного ЗСУ озброєння. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини