Головна Новини Світ Франція Британську поліцейську зґвалтували поблизу Ейфелевої вежі
commentss НОВИНИ Всі новини

Британську поліцейську зґвалтували поблизу Ейфелевої вежі

Офіцерка британської поліції заявила, що її зґвалтували у Парижі.

18 жовтня 2023, 15:47 comments1489
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В ніч на 17 жовтня 23-річна британська поліцейська стала жертвою сексуального насильства на Марсовому полі — парку, який оточує Ейфелеву вежу. На неї напав чоловік з ножем та зґвалтував. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання  The Telegraph.

Британську поліцейську зґвалтували поблизу Ейфелевої вежі

У Франції зґвалтували поліцейську. Фото з відкритих джерел

Британка приїхала з подругою на два дні у столицю Францію для відпочинку. Вночі жінка прогулювалась по центру Парижа, та в якийсь момент відійшла до туалету на Марсовому полі.

За словами постраждалої в цей момент на неї накинувся чоловік, став погрожувати ножем та зґвалтував її. Згодом чоловік втік, а жінка викликала поліцію. Поліцейські взяли дані у постраждалої британки та через годину спіймали 35-річного чоловіка, який підходив під опис. Підозрюваного посадили під варту для з’ясування всіх обставин слідства.

Марсове поле – це єдиний великий парк у Парижі, який не закривають на ніч. Виявляється, що останніми роками тут постійно фіксують випадки домагань та зґвалтувань серед туристів. Так у липні цього року поблизу Ейфелевої вежі п’ять чоловіків зґвалтувало мексиканську туристку, а минулого року сексуальні злочини фіксували над громадянами Канади та Бразилії.

Місцеві політики заявили, що невдовзі збільшать кількість патрулів у цьому регіоні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що неймовірно жорстокий випадок стався у Чехії, де чоловік з України підірвав петарду в області статевих органів жінки.

Також "Коментарі" писали про поліцію Закарпаття, що затримала чоловіка, який організував шахрайську схему з коштами за загиблих українських військових. Чоловік виманив у матері загиблого бійця 7,5 млн гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини