Головна Новини Світ Франція Зґвалтування поблизу Ейфелевої вежі: на туристку напали п'ять чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Зґвалтування поблизу Ейфелевої вежі: на туристку напали п'ять чоловіків

У Франції поблизу Ейфелевої вежі туристку зґвалтували п'ять чоловіків. На цьому місці не вперше відбуваються подібні інциденти.

1 серпня 2023, 16:55 comments1314
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У парку біля Ейфелевої вежі в ніч з 26 на 27 липня 27-річну туристку з Мексики зґвалтували п'ятеро чоловіків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Daily Mail.

Зґвалтування поблизу Ейфелевої вежі: на туристку напали п'ять чоловіків

Туристка у Марсовому полі поблизу Ейфелевої вежі. Фото з відкритих джерел

Жінка не давала свідчень про ситуацію чотири дні, і лише 31 липня звернулась до мексиканського посольства.

Французька поліція почала розслідування та встановила особи двох з п'яти чоловіків. Їх затримали, однак чоловіки усе заперечували. Врешті поліція відпустила їх через 48 годин. Прокуратура Парижа оприлюднила заяву, що "на даному етапі розслідування поліцейський арешт скасовано", але всі зусилля для встановлення істини тривають.

"Вона була п'яна. Це також частина способу дії цих нападників. Вони помічають вразливих молодих жінок, туристів, які не розуміють мови, трохи розгублених. Часто вони змушують їх пити ще", — говорить джерело в поліції.

Ця ситуація викликала дискусію в Парижі про необхідність закриття Марсового поля на ніч, щоб уникнути подальших інцидентів. Марсове поле – це величезний парк навколо Ейфелевої вежі, популярне місце серед французів та туристів. На відміну від інших паризьких парків, він не закритий на ніч.

Місцеві ЗМІ повідомляють про серію небезпечних подій у цьому парку. Минулого року там була зґвалтована туристка з Канади, а також здійснено напад на двох сестер із Бразилії. Крім того, у квітні цього року німецька туристка врятувалася від сексуального насильства завдяки втручанню місцевого жителя. Паризькі політики заявили, що хочуть встановити додатковий моніторинг на Марсовому полі, а також створити спеціальну муніципальну охорону. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Індії зґвалтували 16-річну дівчину вісім чоловіків.

Також "Коментарі" писали про президента Франції, який отримав незвичний пакунок – відрізаний палець людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини