Головна Новини Світ Франція Це не блеф: Макрон назвав умову, коли Франція відправить війська до України
commentss НОВИНИ Всі новини

Це не блеф: Макрон назвав умову, коли Франція відправить війська до України

Президент Франції показував парламентарям карти можливих напрямів ударів росіян в Україні

8 березня 2024, 09:48
Поділіться публікацією:

Відправлення французьких військ в Україну можливе, якщо російські окупанти прорвуться на Київ чи Одесу. Таку заяву президент Франції Еммануель Макрон зробив на зустрічі із парламентськими партіями. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомив представник комуністичної партії Фаб'єн Руссель, якого цитує L'Independant.

Це не блеф: Макрон назвав умову, коли Франція відправить війська до України

Еммануель Макрон. Фото з відкритих джерел

У той же час представник ультраправої партії "Національне об'єднання" Джордан Барделла стверджує, що "немає жодних обмежень та червоних ліній".

Координатор партії "Нескорена Франція" Мануель Бомпар розповів, що "приїхав на зустріч стурбованим та поїхав ще більш стурбованим". Руссель додав, що Макрон показував парламентарям карти можливих напрямів ударів росіян в Україні.

"Макрон згадав сценарій, який може ініціювати інтервенцію: просування фронту у бік Одеси або у бік Києва", — зазначив політик.

Зазначимо, раніше французький лідер заявив, що французька підтримка України не має ні меж, ні червоних ліній. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив президент Франції Еммануель Макрон

Еммануель Макрон пояснив лідерам партій, що "немає жодних меж" і "ніяких червоних ліній" для підтримки Францією України, яка перебуває у стані війни з Росією. Варто зазначити, що останнім часом французький лідер робить багато гучних заяв про підтримку Заходом України, закликаючи партнерів активніше підтримувати український народ у його боротьбі з російським агресором.

Так, за інформацією видання "Bloomberg", Еммануель Макрон цього тижня готується зробити важливу заяву про обіцянку підтримати пропозицію Чехії про постачання сотень тисяч артилерійських снарядів із країн за межами Європейського Союзу для України. Хоча ще недавно Париж виступав проти того, щоб підтримати таке рішення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Андрей

10 березня 2024, 21:36

А если на Харьков или Днепр продвижение? Тогда не помогут? Почему всюду Одесса и Киев ? Что Одессу, что Киев захватить роССиянам будет тяжелее, так они далеко от фронта...


Новини