Головна Новини Світ Франція Чи наважиться РФ атакувати Олімпіаду у Франції. Макрон дав відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи наважиться РФ атакувати Олімпіаду у Франції. Макрон дав відповідь

Президент Франції не має сумнівів із приводу того, що зловмисні дії Росії будуть націлені проти Олімпійських ігор, які пройдуть у Франції, пише Reuters

4 квітня 2024, 15:49
Поділіться публікацією:

Еммануель Макрон повідомив, що він не має сумнівів із приводу того, що дії країни-агресора будуть націлені проти Олімпійських ігор у Парижі, які мають відбутися вже влітку.

Чи наважиться РФ атакувати Олімпіаду у Франції. Макрон дав відповідь

Еммануель Макрон

Відповідаючи на запитання, чи РФ атакуватиме Олімпійські ігри, Макрон відповів: "Я не маю жодних сумнівів, в тому числі з точки зору інформації".

Як відзначає видання, слова президента Франції станом на сьогодні є найбільш відвертим визнанням того, що присутні іноземні загрози безпеці або безперешкодному проведенню ігор.

Reuters підкреслює, що цьогоріч Олімпійські ігри будуть проходити на складному глобальному тлі: війна Росії в Україні та конфлікт Ізраїлю з ХАМАС у Газі. Саме ці конфлікти ускладнять зусилля із забезпечення безпеки Олімпіади.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що протягом останнього часу позиція президента Франції Еммануеля Макрона стала більш жорсткою стосовно Росії та її загарбницької війни в Україні. Він підкреслив, що Росія повинна програти і навіть не виключив, що війська Західних країн можуть бути введені в Україну. При цьому у Франції обговорюють ідею із введенням військового контингенту в Україну, зокрема, його чисельність, а також, де він буде розташований.

При цьому в РФ не виключили, що такі жорсткі заяви Макрон почав робити після отримання певного роду інформації, яка його розлютила. Ймовірно, мова йде про те, що російський диктатор Володимир Путін може віддати наказ атакувати Париж під час проведення Олімпійських ігор. До речі, ударами по Парижу та знищенням французьких військових Макрону пригрозили і в МЗС країни-агресора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.reuters.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини