Головна Новини Світ Франція Макрон щось знає. Чи атакує Путін Париж ядеркою під час проведення Олімпіади
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон щось знає. Чи атакує Путін Париж ядеркою під час проведення Олімпіади

Президент Франції Еммануель Макрон, ймовірно, отримав таку інформацію щодо можливих дій Росії, яка його розлютила і змусила зробити ряд резонансних заяв, відзначив під час чату на Главреді російський журналіст Олександр Сотник

20 березня 2024, 13:21
Поділіться публікацією:

Як вважає Олександр Сотник, кремлівський диктатор Володимир Путін може піти на те, щоб використати ядерну зброю.

Макрон щось знає. Чи атакує Путін Париж ядеркою під час проведення Олімпіади

Еммануель Макрон

За його словами, достеменно невідомо, чи віддасть Путін наказ атакувати Париж влітку під час проведення Олімпійських ігор, проте президенту Франції Еммануелю Макрону, щось стало відомо. Російський журналіст припустив, що йому сказали щось таке, що його, дійсно, розлютило, і змусило зробити ряд резонансних заяв. При цьому, додав він, цією інформацією володіють і французькі політики. В цьому контексті Сотник нагадав, що навіть протеже Кремля Марін Ле Пен виступила із заявою, в якій засудила вторгнення Росії в Україну.

При цьому Сотник вважає, що Росія може запустити одразу кілька ракет. Проте, є ймовірність, що країни Заходу встигнуть зреагувати на такі дії.

Справа у тому, відзначає російський журналіст, щоб використати ядерні ракети треба спеціальним чином готувати такий запуск, наприклад, прогрівати шахти. І поки буде готуватися цей запуск, то американці, британці, французи, які мають потужну розвідку, будуть уже в курсі намірів Росії.

Як додав Сотник, на кожну з цих шахт припадає по 10-15 західних ракет, які є готовими для використання, щоб знищити місце запуску.

"Так просто запустити ракету, не попередивши про це країни НАТО, не вийде — відбудеться превентивний удар (якщо Росія не попередить, що це навчання)",
— додав Сотник.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Франції не виключають, що розмістять свій військовий контингент в Україні. Зокрема, в Міноборони припустили, що в Україну можуть направити 20 000 французьких військових.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини