Головна Новини Світ Франція Чому у Франції туристів попросили терміново покинути улюблений острів
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому у Франції туристів попросили терміново покинути улюблений острів

На Мартініці туристів просять покинути острів

10 серпня 2021, 18:30
Поділіться публікацією:

На французькій Мартініці через різке зростання захворюваності коронавірусів оголосили новий локдаун. Суворі карантинні заходи почнуть діяти вже у вівторок, 10 серпня. На острові перестануть працювати всі магазини, крім тих, які торгують товарами першої необхідності. Влада Мартініки також закрили готелі і пляжі і закликали туристів повернутися додому.

Чому у Франції туристів попросили терміново покинути улюблений острів

Острів Мартініка. Фото з Тwitter

За даними префекта Мартініки Станісласа Казела, на Мартініці захворюваність коронавірусів майже в шість разів вище, ніж в європейській Франції. Число нових підтверджених випадків COVID-19 на сто тисяч чоловік населення, виявлених за останній тиждень, досягло 1166. "Пороговим" значенням, яке відповідає контрольованій епідеміологічної ситуації, у Франції вважають 50 хворих.

Доступ на пляжі буде заборонений, а готелі закриють.

Чому у Франції туристів попросили терміново покинути улюблений острів - фото 2

Як заявили в префектурі Мартініки, жорсткий локдаун діятиме щонайменше три тижні. Виходити з дому без поважної причини можна буде тільки на один кілометр. На Мартініці не працюватимуть ресторани, кафе і всі магазини, крім продовольчих. Роботодавцям рекомендують перевести своїх співробітників на віддалену роботу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Таїланд заборонив використання кремів : що відбувається на острові. Експерти заявляють, що корали Таїланду в небезпеці через деяких речовин, що знаходяться в складі сонцезахисних кремів. Зокрема, це оксибензон, октіноксат, 4-метілбензіліденкамфор і бутилпарабен. Ці складові також знищують личинки коралів, перешкоджають їх розмноженню і викликають знебарвлення рифів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини