Головна Новини Світ Франція Друга Путіна затримали у Парижі
commentss НОВИНИ Всі новини

Друга Путіна затримали у Парижі

Жерара Депардьє звинувачують в сексуальному насильстві дві жінки

30 квітня 2024, 22:30
Поділіться публікацією:

Вчора в Парижі правоохоронці затримали  відомого  кіноактора Жерара Депардьє з причини звинувачень в сексуальному насильстві, зараз його допитують. Про це  інформує французька телевізійна та радіомережа новин Bfmtv

Друга Путіна затримали у Парижі

Жерар Депардьє (фото з відкритих джерел)

Як  інформують, актора затримували в понеділок  і  доставили до одного зі столичних  поліцейських відділків Парижа. 

Знаменитість допитують через   звинувачення  в сексуальному насильстві. 

Жерара Депардьє звинувачують в сексуальному насильстві дві жінки.  Вони кажуть, що він торкався до них в час двох зйомок: 2014 року, коли знімали фільм Жан-П'єра Моки "Фокусник і сіамські близнюки" і 2021 року під час  зйомок фільму Жана Беккера "Зелені віконниці". 

Жерар Депардьє заперечує  ці звинувачення на свою адресу.

При тому, французьку знаменитість  Жерара Депардьє  обвинувачують у сексуальних злочинах проти 13 жінок. Опитані жінки розказали, що 74-річний актор привселюдно розпускав руки, намагався залізти під білизну чи сукню, пропонував  зайти в роздягальню, а на відмови прореагував агресивно.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на боці РФ воює американский чиновникЕкс-член міської ради та  колишній військовий  Національної гвардії Массачусетса 28-річний Вілмер Пуелло-Мота, втік  зі Сполучених Штатів  і воює проти України на  стороні  російської армії Росії. Кажуть, що він, був участником  захоплення  Авдіївки. В  Америці  його шукають у справі про сексуальні злочини над дітьми.  

Як інформує  видання, 28-річний американець залишив Америку   7 січня – за два дні до засідання  суду за звинуваченнями  в сексуальних  насильствах над дітьми. Недавно в Мережі  оприлюднили  відео, де Пуелло-Мота в російському Ханти-Мансійську підписав  контракт з армією РФ. До цього, американець, ймовірно, воював у російській  армії добровольцем. Пуелло-Мота, як пише видання, міг бути тим американцем, який на оприлюдненому в  соцмережах відео "на знак дружби" встановлював американський  прапор  на руїнах Авдіївки в лютому – опісля захоплення  загарбниками міста. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини